Go to Top

vejesystem

Trioliet Digi-Star

Trioliet anvender vejesystem produceret i USA af Digi-Star.

digistarTil din Trioliet vogn kan du vælge mellem en række af vejedisplay og programmer som gør hverdagen lettere, samtidig med at det kan være et godt værktøj for dig, til styringen af din bedrift.

EZ 2000 V:
“standard” display. For dig som ikke arbejder med forskellige programmer og recepter.

EZ 3200 V:
Programmerbart display. Her kan du lægge forskellige recepter ind, som så viser hver enkelt ingrediens under læsningen, samt hvor mange kilo der skal i.

EZ 3500 V + diet manager:
Den helt store løsning. Her får du en boks som forbindes med din PC. Desuden er der et program som installeres på din PC. Her kan du lave blandingerne til forskellige grupper etc. Når dette er gjort udlæses data til en nøgle som du tager med ud og sætter op i displayet. På den måde indlæses recepterne i displayet. Efter at blandingen er udført og udfodret, kan du tage de faktiske data med tilbage til din PC.
Her kan du så registtere tidspunkt for blandingen, hvem der laede blandingen, hvilke mængder af hver foderkomponent der blev brugt, afvigelse i forhold til recepten etc.

Kort og godt en stor mængde data som kan bruges til optimering, kontrol etc.

Cab Control:
Et display som trådløst er forbundet med displayet på vognen. Cab Control displayet monteres i læssetraktoren, og derved bliver det meget nemmere at se vægteni displayet. Ligeledes kan du fra Cab Control displayet betjene nogle af de samme knapper som er på vognens display.

Forhør nærmere om de forskellige mulige løsninger indenfor Digi-Star display.