Go to Top

Seed Master

SMS SK X S1 Master

En attraktiv maskine til en attraktiv pris!

seedmaster01Blandt nyhederne hos Stenderup er såsættet SK X S1 Master fra tjekkiske SMS – et prisbilligt såsæt hvor kvaliteten er i top.

SK X S1 Master er et universielt såskær til såning af alle former for korn, bælgfrugter, oliefrø og lucerne og egner sig lige godt til alle jordbundsforhold og til alle overflader. Sættet kræver ikke en plan overflade, og det er muligt at arbejde med høje hastigheder og samtidig være sikker på, at frøene bliver placeret i den ønskede dybde.

Sættet er forsynet med en række dæk monteret på en aksel i fire uafhængige sæt. Center-parret fungerer også som transport aksel, hvis dæk er fyldt med fleksibelt materiale, og som samtidig er modstandsdygtig overfor skader.

Denne konfiguration giver mulighed for at installere operationel bremse.

Forbehandling af jorden og forberedelse af såbedet foregår med to rækker af fleksibelt monterede skiver med mulighed for justérbar arbejdsdybde. Nivellering af overfladen forud for såningen sker med hydraulisk justérbare og fleksible harver. Arbejdsdybden kan justeres selv under kørslen, hvis det skulle blive nødvendigt.

Standardopsætningen af den hydrauliske kontrol benytter fire hydrauliske kredsløb, som dog kan reduceres efter ønske.

Det elektronisk styrede såsystem giver den nødvendige brugerkomfort til at betjene maskinen, ergonomi og sikrer samtidig tilstrækkelig information.

seedmaster02